Proč nakupovat letenky na Bezva letenky

Protože Bezva letenky nabízí skutečně letenky bez skrytých poplatků. Spojili jsme dva systémy vyhledávání letenek a přímé napojení na letenky od Pelikánu. Veškerá rezervace letenek probíhá on-line a je naprosto bezpečná. Vybrat si můžete jak z klasických společností, tak z nízkonákladových. Celkový přehled letenek při výběru je seřazen od nejlevnější.
Letenky nabízíme do celého světa, od Berlína, přes Amsterdam, Londýn, New York, Vancouver, až po Tokio nebo Moskvu. Rezervujte si svou letenku ještě dnes a získejte tak nejvýhodnější cenu. Pokud plánujete a objednáte letenku dopředu, máte šanci získat nejvýhodnější cenu.

Letenky, levné ubytování a hotely, cestovní pojištění

Rezervujte si snadno letenky, levné ubytování a hotely a cestovní pojištění z pohodlí domova nebo kanceláře. Bezva letenky spojilo nejlepší vyhledávače letenek, přímý nákup letenek od Pelikánu, vyhledávače více jak 50 000 hotelů po celém světě a vyhledávač cestovního pojištění nabízející porovnání 8 pojišťoven. Letenky pořídíte již od 1 390 Kč včetně tax a poplatků. Postaráme se o to, abyste během chvíle spokojeně odcházeli z našich stránek s letenkou, ubytováním i cestovním pojištění.
Celá rezervace letenek, ubytování a cestovního pojištění probíhá on-line. Nemusíte nikam chodit, stačí věnovat 5 minut a pár kliknutí a letenka, ubytování nebo cestovní pojištění mohou být během pár minut vaše. Přečíst si můžete také náš blog o letenkách, ve kterém naleznete spoustu akcí, aktualit a zajímavostí ze světa letenek a leteckých společností.

Na co nezapomenout při nákupu letenek a před odletem

Zkontrolujte si všechny své doklady a důležité údaje. Také si nezapomeňte zkontrolovat všechny údaje na letence, především podmínky cesty.
Ujistěte se, že máte potřebná víza, cestovní pojištění a že jste očkován. Na letiště se dostavte dostatečně před odletem! Nenechávejte vše na poslední chvíli, mohlo by to vaši cestu znepříjemnit. Pokud letadlo zmeškáte, letenka se stává neplatnou a není možné uplatňovat reklamaci. Občas je požadováno potvrzení zpátečního letu. Nezapomeňte jej včas potvrdit.


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *